0 312 231 47 84 - bilgi@tutder.org.tr

Üyelik

TUTDER Üyelik Başvuru Formu

Değerli Meslektaşımız,

Derneğimize üye olma isteğiniz için öncelikle teşekkür ediyor ve sizi kutluyoruz. Yönetim kurulumuzda görüşüldükten sonra kesinlik kazanacak üyeliğinizin ülkemiz uyku tıbbına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sizi derneğimiz faaliyetlerinde aktif görev almaya davet ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla…

TUTDER Yönetim Kurulu

Derneğimize üyelik işlemleriniz için;

Tüm Uykku Tıbbı ve Uyku Teknologları Derneğine üye olabilmek için, üyelik formunu doldurarak ve bu forma gerekli belgeleri ve vesikalık 2 (iki) resim ekleyerek başvurmaları gereklidir. Genel Merkez Yönetim Kurulu asli üyelik isteğini en geç otuz gün içinde olumlu veya olumsuz olarak karara bağlamak ve adaya bildirmek zorundadır. Asli üyelik bu bildirim ve yıllık aidat ödenmesi ile kesinleşir.

Derneğimize üyelik işlemleriniz için;

1- Lütfen ilişikteki üyelik başvuru formunu eksiksiz doldurunuz.

2- Derneğimize üyelik giriş aidatı 2017 yılı için 100,00 TL dir.

3- Üyelik, aidatın ödendiği yıl ile sınırlıdır.

4- Her yıl ocak ayı ile üyeliğin devamı için yıllık aidat tekrar ödenir.

5-Banka hesap numaramız

Türkiye İş Bankası

Hesap Adı Tüm Uyku Tıbbı ve Teknologları Derneği

Şube No     4206

Hesap No  1197032

IBAN           TR25 0006 4000 0014 2061 1970 32

6- Başvuru formu, banka dekontu, nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet vesikalık fotoğrafınızı aşağıdaki adresimize gönderiniz

Korkurt Reis Mahallesi Hanımeli Sokak 21/2

Sıhhiye – Çankaya / Ankara

Dernek üyeliği kabul şartları TUTDER yönetim kurulu kararı ile 27.12.2016 tarihinde yapılan toplantıda alınmıştır.